Maatwerk voor bedrijven

MIRRELL biedt services op maat speciaal voor bedrijven. Er is veel mogelijk en we staan graag voor je klaar om dit te bespreken. Stuur een e-mail naar zakelijk@mirrell.nl voor meer informatie, of neem contact op via +31 (0) 85 06 08 151

 

Geef oprechte aandacht

Bedanken of juist iets goed te maken? Geef met een MIRRELL boeket blijk van oprechte aandacht, die niet snel wordt vergeten. Wij verzorgen een prachtig boeket, dat uit naam van jouw bedrijf in heel Nederland wordt bezorgd. Zakelijk bloemen versturen kan vanaf €25,00 per boeket, exclusief verzendkosten.

Meer informatie over zakelijk bloemen versturen lees je hier.

Volledig ontzorgd

Deel met ons belangrijke datums vooruit, zoals jubilea en verjaardagen van medewerkers, klanten en zakelijke relaties. Wij ontzorgen volledig en bezorgen op de afgesproken datums.

Jouw branding

We bieden de mogelijkheid om bloemen te personaliseren met de corporate branding van jouw bedrijf (papier, lint, en/of kaartje). Eventueel samen verpakt met jullie eigen producten. We verzorgen ook gepersonaliseerde gift cards.

Zakelijke abonnementen

De kenmerkende stijl van MIRRELL is single variety. Een prachtig tijdloos design met bloemen van dezelfde bloemsoort, dat mooi aansluit bij een professionele omgeving.

Onze bloemen kunnen jouw bedrijf nog leuker, mooier en inspirerend maken en bijdragen aan een omgeving die kwaliteit uitstraalt. Met afgesproken regelmaat bezorgen we bijzondere bloemen van hoge kwaliteit voor de styling van jouw kantoor, winkel, restaurant of hotel.

Meer informatie over zakelijke abonnementen lees je hier.