Ons Verhaal

Laat de dagelijkse hustle en bustle even voor wat het is en ga zitten voor een sereen moment van rust. Kom in onze wereld vol bloemen en laat je inspireren door een oase van kleuren, bijzondere vormen en texturen. Een plek waar je het hele jaar door jouw favoriete bloemen van het seizoen kunt kiezen. Pioenrozen, Hortensia's, Amaryllisen, Tulpen en meer. Bij het samenstellen van onze collecties volgen wij de flow van de natuur.

Wat wij het allerliefste doen: jouw thuis, werkplek en alles daartussen verwarmen met de mooiste bloemen. We kijken er naar uit om je te leren kennen en staan klaar om voor je aan de slag te gaan.

Ontmoet Merel Ypenburg, onze founder

Met een carrière in de High Tech industrie bracht Merel Ypenburg het grootste deel van haar week door in enorme kantoorcomplexen, met slechts één vaas verse bloemen op de balie van de receptionist.

“Ik ben opgegroeid in een landelijke omgeving en was als kind veel buiten met mijn paarden in de Brabantse natuur. Het is voor mij essentieel om dichtbij de natuur te zijn en ik heb thuis altijd verse bloemen om me heen. Ik geloof dat bloemen gelukkig maken en ons in verbinding brengen met onszelf en met elkaar."

Tussen alle bedrijvigheid door is het niet altijd gemakkelijk om aan mooie bloemen te komen. Tegenwoordig zijn bijna alle verse artikelen online te bestellen, maar in mooie bloemen is de keuze beperkt. En bestel je online een boeket, dan zien de bloemen er vaak niet uit zoals op de foto. Of ze zijn opgevuld met veel bladgroen. Het alternatief? Lang in de rij staan bij de kwaliteitsbloemist op zaterdag.

Dit was voor Merel de aanleiding om een ​​intuïtieve stap te zetten en het luxe online bloemenmerk MIRRELL op te richten.

"Ik ben ongelooflijk trots op MIRRELL en het team van getalenteerde designers, bloemenexperts, kwekers en partners dat onderdeel is van onze creatieve reis."

roselily close up
blauwe bloemen op tafel

Onze design filosofie

MIRRELL staat voor ongecompliceerde luxe. De kenmerkende stijl van MIRRELL is een vaas vol bloemen van één soort. Een tijdloos design dat al onze zintuigen prikkelt en je uitnodigt om de intense kleuren, bijzondere vormen en zoete geur van bloemen te ervaren. Dus geen standaard gemengd boeket vol bladgroen. Maar een chic boeket met bloemen van dezelfde bloemsoort.

In onze vazencollectie vind je veelal handgemaakt Scandinavisch design, gebaseerd op authentieke ontwerpen uit de vorige eeuw. Een elegante en minimalistische uitvoering geeft de vazen een tijdloos karakter en vormt de perfecte basis voor onze prachtige bloemen.

Alleen de allerbeste bloemen

Hoe kun je beter zeggen “Ik hou van je”, “Ik denk aan je” of “Gefeliciteerd” dan met een prachtige bos bloemen? Bloemen zijn bij uitstek het product om krachtige emoties over te brengen. Jouw boodschap, recht uit het hart, verdient alleen de allerbeste bloemen.

MIRRELL begrijpt dat en neemt je mee in een nieuwe manier van bloemen ervaren. We bieden je alle gemakken van online bloemen bestellen, maar dan alleen de beste bloemen, altijd vers en altijd stijlvol verpakt. Je krijgt bij MIRRELL precies het boeket dat jij hebt besteld.

BEKIJK ONZE BLOEMEN

Samen verantwoordelijk

We maken steeds bewustere keuzes voor een betere toekomst. Omdat jij bereid bent twee dagen te wachten op de bloemen die je bestelt, kopen wij ze speciaal voor jou in bij onze kwekers. We besparen je bloemen de weg van de veiling via de groothandel naar de bloemenwinkel, waar ze vervolgens nog een paar dagen in een emmer op je wachten. We hebben geen winkel en hoeven dus geen bloemen uit voorraad weg te gooien omdat ze niet meer vers zijn.

MIRRELL is een jong bedrijf en investeert vanaf dag één in oplossingen voor meer duurzaamheid. Onze bezorgdienst bezorgt steeds vaker fossielvrij. Je bloemen verpakken we stijlvol en verantwoord door materialen te gebruiken die kunnen worden gerecycled. We zeggen zoveel mogelijk "Nee" tegen plastic in onze verpakking en de vochthouder om de stelen van je bloemen is volledig bio afbreekbaar. We geven de voorkeur aan bloemen van Nederlandse bodem waar strengere regels gelden voor het gebruiken van bestrijdingsmiddelen.

We blijven ons ontwikkelen en werken, samen met onze partners, toe naar een meer duurzame sector.

Unieke collectie

Bijzondere bloemen van topkwaliteit die indruk maken.

Langer mooi

Rechtstreeks van de kweker en tot wel 5 dagen verser dan bij de bloemist.

De enige in Nederland

Stijlvolle boeketten van één bloemsoort zonder bladvulling.

Het perfecte cadeau

Je bloemen worden met liefde verpakt in de unieke MIRRELL stijl.