Ons Verhaal

Laat de dagelijkse hustle en bustle even voor wat het is en ga voor een sereen moment van rust. Kom in onze wereld vol zijden bloemen en laat je inspireren. Wat wij het allerliefste doen: jouw thuis, werkplek en alles daartussen verwarmen met de mooiste bloemen.

MIRRELL is in 2020 opgericht door Merel Ypenburg als een passieproject voor verse bloemen en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige online shop gericht op alles wat met verse en kunstbloemen te maken heeft.

We know flowers! Dat we zijn gestart met verse bloemen zie je terug in onze natuurgetrouwe kunstboeketten. De kenmerkende stijl van MIRRELL is een vaas vol seizoensbloemen. Een tijdloos design dat al onze zintuigen prikkelt en je uitnodigt om de intense kleuren, bijzondere vormen van bloemen te ervaren. Dus geen bont gemixt boeket. Maar een chic boeket met zijden bloemen, passend bij het seizoen.

Ontmoet Merel Ypenburg, onze founder

“Ik ben opgegroeid in een landelijke omgeving en was als kind veel buiten met mijn paarden in de Brabantse natuur. Het is voor mij essentieel om dicht bij de natuur te zijn en ik heb in mijn huis altijd een combinatie van verse en kunstbloemen om me heen. Ik geloof dat bloemen gelukkig maken en ons in verbinding brengen met onszelf en met elkaar."

MIRRELL heeft kant-en-klaar geschikte zijden boeketten die je in een handomdraai in onze bijpassende vazen zet. In onze shop vind je binnenkort ook losse kunstbloemen en takken om zelf mee aan de slag te gaan. Het is onze missie om jouw ‘inner florist’ aan te spreken en we helpen je graag met tutorials en DIY pakketten om zelf thuis aan de slag te gaan.

Onze design filosofie

MIRRELL staat voor ongecompliceerde luxe. De kenmerkende stijl van MIRRELL is een vaas vol zijden seizoensbloemen in één tint. Een tijdloos design dat al onze zintuigen prikkelt en je uitnodigt om de intense kleuren, bijzondere vormen van bloemen te ervaren. Voor onze collectie zoeken we naar de mooiste stelen van onze leveranciers. De kunstbloemen die je bij MIRRELL koopt, worden over de hele wereld toegepast door gerenommeerde bloemstylisten en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.

“Ik ben ongelooflijk trots op MIRRELL en het team van getalenteerde designers, bloemenexperts en partners dat onderdeel is van onze creatieve reis.

Duurzamer genieten

Het grote voordeel van zijden bloemen en kunstboeketten is dat ze jarenlang meegaan. Wissel je je boeket per seizoen? Dan bewaar je je zijden bloemenstelen droog en stofvrij in de luxe MIRRELL box waarin je ze standaard ontvangt.

We maken steeds bewustere keuzes voor een betere toekomst. MIRRELL is een jong bedrijf en investeert vanaf dag één in oplossingen voor meer duurzaamheid. Onze bezorgdienst bezorgt energieneutraal en je bloemen verpakken we stijlvol en verantwoord door materialen te gebruiken die kunnen worden gerecycled. We zeggen zoveel mogelijk "Nee" tegen plastic in onze verpakking. We blijven ons ontwikkelen en werken, samen met onze partners, toe naar een meer duurzame sector.